Welkom bij e-Juice. De review en test site over e-Juice en e-liquid.

Smaken verschillen.. Vandaar ook dat vele reviews altijd gaan over persoonlijke smaakbeleving en persoonlijke voorkeuren. Desondanks is een goede beschrijving over wat men ervaart aan smaak essentieel of men de smaak nu persoonlijk als lekker ervaart of niet.

Wij hebben als doelstelling e-liquids zo objectief als mogelijk te  reviewen en te beschrijven zonder de persoonlijke smaakbeleving de overhand te geven. Voor dampers en door dampers. Hoe meer testers en reviewers een smaak beoordelen hoe groter de waarde wordt van de smaakbeleving is onze persoonlijke ervaring. Fabrikanten en verkopers die ervan overtuigd zijn dat zij de beste en lekkerste e-liquids produceren en verkopen dagen wij uit om ze door ons testpanel te laten reviewen. Aangezien wij dit onafhankelijk en eerlijk zullen reviewen kunnen wij op geen enkele wijze garanderen dat dit tot een positieve review zal leiden. Om de onafhankelijkheid van ons testpanel te garanderen zullen de testers van ons testpanel verplicht zijn eventuele “nevenfuncties” binnen de dampwereld daar waar het gaat om belangen in commerciële activiteiten rondom de verkoop van e-liquid kenbaar te maken. Wij gaan voor volledige transparantie.

Mijn eigen nevenfunctie is webmaster en eigenaar van een Webshop Vape Depot in elektrische sigaretten en e-liquids. De e-liquid merken die ik momenteel zelf verkoop zijn: HALO en Millers Juice. De e-liquids die ik test review ik als damper. Mijn assortiment e-liquids bestaat uit datgene wat persoonlijk als goede e-liquid ervaar. Vandaar dat de reviews over de e-liquids die ik zelf verkoop vanzelfsprekend altijd goed uit de bus zullen komen. Vandaar ook dat het testpanel uit meerdere mensen bestaat en wij ten alle tijden verschillen kunnen hebben in onze persoonlijke smaakbeleving.